Velkommen til Kalas

rosemunde blonde top grå

JA! et kæmpe stort og hjerteligt VELKOMMEN til kalas.

Så blev min drøm endelig en realitet. Jeg har arbejdet længe på, at få Kalas til at se ud lige som jeg gerne ville. -og arbejdet er slet ikke slut endnu, det er faktisk først lige startet.

Jeg er så spændt på alle jeres reaktioner, og kom endnu med kommentar. Se gerne med jeres aller mest kritiske øjne, er der noget der kan gøres bedre? Hvad kan I godt lide på webshops? Hvad gør en webshop rigtig godt?

Jeg vil så gerne høre fra jer, da det jo er jer der skal navigere rundt og finde jeres ynglings tøj og meget gerne blive inspireret.
Jeg glæder mig til at gøre jeres hverdag nemmere, for hvad er bedre, end at sidde hjemme i sofaen bestille det tøj man bedst kan lide og så få det leveret lige til døren! Det er da fedt! Kalas har altid åbent, så du kan bestille tøj lige når du har tid. Du er nemlig vigtig for mig og din tid er vigtig, for som samfundet er skruet sammen i dag, så er vores tid blevet meget dyrebar. Som mor til to har i hvert fald selv erfaret, at der ikke er efterladt meget alene-tid. Slet ikke tid til at ose i butikker og prøve tøj. Det er i hvert fald sjældent noget mine børn gider.

Mine tanker med Kalas er derfor gået på, hvordan kan det gøres nemmere? En webshop! Så kan der shoppes når børnene er puttet og jeg endelig har lidt tid til mig. I joggingbukser, ynglingsserien i fjernsynet og en god kop kaffe. Sådan.

Så! Sæt dig i sofaen når du har tid og shop løs og bliv inspireret! Jeg glæder mig meget til at hjælpe dig. Skriv til mig på facebook eller i chatten hvis du har brug for hjælp 😊

jeg er sikker på, at du ikke vil gå glip af mit nyhedsbrev, så husk at skriv dig på listen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *