Sommerkjoler

Sommerkjoler

Det er snart tid til sommerkjoler! Selvom det lige nu er mega koldt, så har vi faktisk lige åbnet op for kapitlet: forår 2018. Det betyder at der ikke er længe til sommeren!! Jeg glæder mig virkelig til sommer. Jeg er så træt af alt det tøj vi skal have på om vinteren. Særligt mine børn skal pakkes godt ind i flyverdragt, vanter, huer, støvler.. Ja fortsæt selv listen!

Jeg glæder mig især til det igen bliver tid til at gå i lækre sommerkjoler. Jeg føler det er en evighed siden, at jeg har heft en kjole på uden strømpebukser! Nu må det bare gerne snart bliver sommer så vi kan trække i sommerkjoler og forhåbentlig få lidt farve på benene.

Du får lige mine ynglings kjoler, som jeg glæder mig til at tilbringe sommeren i.

Mine ynglings sommerkjoler

Den sorte sommerkjole fra Rue de Femme har det fineste print. Jeg glæder mig til at have den på med et par pang farvede klip-klappere, det kan kjolen nemlig sagtens bære. Jeg er vild med de små detaljer på kjolen. Der er åbninger ved ærmet og foran går den lidt længere op, og så bindes den i siden.

sort kjole med print fra rue de femme, sommerkjoler, festkjoler

Den grå silkekjole fra Rosemunde er så enkel og fin i sit snit. Der er ikke så mange detaljer, andet end lækkert materiale. Når der ikke så mange detaljer på kjolen, kan du sagtens skeje lidt ud med lækre smykker og flotte stiletter. Jeg glæder mig i hvert fald til det bliver varmt nok til, at kunne have bare ben!

sommerkjoler, festkjoler, silkekjoler rosemunde silkekjole

Det her smukke sæt, det er så meget sommer! Jeg er vild med, at den røde farve bliver en smule dominerende hen over foråret og sommeren i denne sæson. Man kan da kun blive i godt humør af sommerkjoler i rød. Det røde sommersæt med print på billedet her er både en sommerkjole, men fordi der knapper i hele vejen ned, kan den også bruges som kimono. Bukserne er med vidde forneden, hvilket vi også kommer vil at se meget mere til. Jeg kommer til at bruge det sæt så meget til sommerens fester. Både som sæt, men også hver for sig.

røde bukser med blomster print fra rue de femme, sommerkjoler, festkjoler

Ej hvor jeg glæder mig til sommer! Det håber jeg også du gør. Jeg håber også at du fandt lidt inspiration til sommerkjoler. Du kan se alle sommerkjolerne hos Kalas lige her.

Alt det bedste

Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *