En kjole til bryllup er tit det man går efter, men du kan også sagtnes finde en lækkert sæt. Enten med en fantastisk top og nederdel eller lækre bukser. Lad Kalas inspirere dig. Ofte kan man også bruge et sæt efter brylluppet, og det er fedt at købe noget der kan bruges igen, så det ikke bare hænger i skabet og samler støv.

Vil du læse lidt mere om dresscode til brylluppet, kan se læse med her ->

Kjole til bryllup som gæst

Se alle Kalas’ kjoler lige her ->

Leder du efter en kjole til bryllup som gæst? Så er du heldigvis havnet det helt rigtige sted. Hos Kalas har vi lavet en hel samling af kjole som du kan have på til bryllup. Udover kjole, for du også inspiration til andre outfit. Du behøver nemlig ikke altid at have kjole på til bryllup. Du kan sagtnes have et sæt på med bukser og en lækker top. Inspirationen er lige her, du skal bare hapse alt det du aller bedst kan lide. Det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas. Et bryllup er typisk en meget lang fest, og derfor må komfort gerne være i fokus.

En kjole til bryllup skal selvfølgelig være fin, men vigtigst er det, at man ikke overståler bruden. Hun er hovedpersonen, en god ide kan derfor være, at spørge bruden hvordan hendes kjole ser ud. Det aller vigtigste er dog, at du ikke tropper op i en hvid kjole eller hvid maxikjole som til forveksling kunne minde om brudens kjole. det er et absolut no-go. Vælg hellere noget med farve. Bryllupper afholdes næsten altid om sommeren, og derfor kan du også snildt hoppe et en lækker farve.

Til et bryllup bliver der ofte lagt op til dans efter brudevalsen, det er derfor også vigtigt at du kan bevæge dig og kan danse natten lang. Det ville være ærgerligt at gå glip af masser af dans fordi din kjole til bryllup er i vejen 🙂

Du kan se alle Kalas’ kjoler lige her