Kender du (også) til det der med fedtet hår?🙈

Fedtet hår, Ja kender vi ikke alle til det?

Jeg er jo som sagt mor, så jeg kender om nogen til fedtet hår!

Jeg husker tydeligt hvordan jeg som 18 årig prioriterede at gå i bad OG vaske hår HVER dag. Jeg kunne nærmest ikke gå uden for en dør, før jeg havde vasket og sat mit hår. Det skulle både i gennem føntørre og glattejern, før det var tilfredsstillende!

Nu er det ikke helt sådan mine morgener ser ud. Der er siden jeg var 18 år kommet to børn og derfor efterlader morgenerne ikke det helt store mig tid på badeværelset. Medmindre jeg selvfølgelig står meget tidligt op! Den time jeg kunne stå før op, vil jeg nu laaaangt hellere sove.

Jeg har gennem tiden med små børn affundet mig med halvfedtet hår de fleste af årets dage. Det har selvfølgelig også affødt små tricks, så jeg undgår at se alt for uhumsk ud i min daglige færden.

Mine tricks har jeg nu tænkt mig at dele med jer, for noget siger mig, at jeg ikke er den eneste der ikke får vasket hår hver dag!

Her kommer derfor 10 dyrebare tricks fra mig til jer. Here its goes:

  1. Jeg er of cause en sucker for tørshampoo! Det virker altid og hver dag. Jeg bruger altid denne fra Batiste. Den er altid god og giver samtidig volume, hvilket også er et plus!
  2. En knold oppe på hovedet. Det har jeg næsten altid. Både fordi håret er væk fra ansigtet, men også fordi det fjerner fokus fra min altid irriterende hvirvel. Se de nederste billeder.
  3. Fine store elastikker som disse. Jeg synes det er så fint med de store scrunchies. Det fjerner alt fokus fra fedtet hår!
  4. Hårspænder
  5. Hårbøjler
  6. Fletninger. De sidder altid meget bedre i hår der ikke har været vasket et par dage. Specielt når man har glat hår!
  7. Hårspænde/kam. Jeg er vild med det. Min erfaring med dem er også at de sidder bedre i hår der ikke lige er blevet vasket.
  8. En lille knold med den forreste del af håret også meget gerne med en velour scrunchie. Så ses det fedtede hår slet ikke.
  9. En stram hestehale med et langt spænde. Så ser frisuren faktisk helt elegant ud!
  10. Saml alt håret nederst i den ene side, sno det rundt og afslut med en elastik.

Voila 💁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *