Hvad skal der ske med shoppen?

Nåhh.. Det blev til en noget længere pause fra bloggen end jeg havde regnet med. Trofaste følgere her og på de sociale medier, vil også vide, at der har også været meget stille der.

Det er der faktisk en god grund til.

Min familie og jeg er nemlig flyttet. Vi er flyttet i hus og for mit vedkommende har det betydet en masse omstrukturering..

For lige at tage den fra starten.

Vi har siden 2014 boet hos mine forældre. Mine forældre bor på en gård, hvor vi selv har renoveret en del af gården til bolig. Det har været ubeskriveligt dejligt at bo tæt på mine forældre. Vi har nydt det alle sammen. Børnene har haft mormor og morfar på den anden siden af gårdspladsen og jeg nød at have mine forældre tæt på.

Det har også gjort, at jeg havde muligheden for at starte webshoppen. Dels på grund af en billig husleje, men også fordi pladsen var til det.

I juli 2019 sker der så det, at jeg mistede min farfar. I den forbindelse opstod der en mulighed for, at købe hans hus i et område vi rigtig gerne ville bo i. Det ligger tæt på skole, børnehave og gode legekammerater. Det var simpelthen en mulighed vi ikke ville lade gå forbi, selvom det har været rigtig svært at sige farvel til noget vi var rigtig glade for.

For at få et lån igennem, måtte jeg erfare, at det desværre ikke var nok at blinke sødt til vores ellers meget søde bankmand. Jeg har derfor måtte ud at finde et arbejde, udover webshoppen.

Den 1. december var huset vores og vi havde vores første nat i huset. Og hvilken ruschebanetur det har været.

Jeg havde glædet mig rigtig meget til at skulle indrette huset, til at flytte ind til byen og nyde at jeg kunne gå ned at handle. At børnene kunne gå til skole og ikke mindst til, at få noget mere plads, da det også var en af grundene til, at vi gerne ville flytte.

Men nyt job og ny adresse har fyldt så meget, at webshoppen har været max nedprioriteret. Det har aldrig været meningen, for jeg var overbevist om, at jeg sagtens kunne få tid til det hele!

Alt det nye har simpelthen fyldt så meget og mit helt store fokus har især været på børnene. Det har været rigtig vigtigt at de faldt godt på plads.

Nu hvor der er gået et par måneder, synes jeg efterhånden vi er ved at være på plads, og jeg er blevet så glad for at bo i huset. Huset har jo været min farfar- og farmors, så jeg har selvfølgelig en masse minder forbundet med huset. Ting jeg har haft lavet med min farmor, som for eksempel at bage, gør jeg nu med mine børn i samme køkken.

Overskuddet er også kommet igen i takt med at vi er faldet på plads i huset. Jeg glæder mig helt vildt til igen, at have fokus på shoppen. Der er ikke kommet nyt tøj på shoppen de sidste måneder, hvilket også er grunden til, at alt er nedsat. Der kommer heller ikke mere nyt tøj for nu.

Jeg er gået i den helt store tænkeboks for at finde ud af, hvad der skal ske. Jeg var usikker på, om KALAS skulle lukkes helt ned, fordi overskuddet ikke var der. Det skal den selvfølgelig ikke. Den kommer til at leve videre. Jeg er endnu ikke helt sikker på hvordan, men jeg kan fortælle at det bliver noget bæredygtigt. Jeg håber I vil med på KALAS version 2.0 rejsen, som lige nu har en masse døre åbne og jeg glæder mig til at se hvad fremtiden for KALAS bringer 🙂

kalas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *