Comfy Copenhagen

COMFY Copenhagen er landet hos KALAS og det er jeg meget glad for. COMFY Copenhagener så lækkert og blødt at have på. Der er ikke noget der strammer nogen steder. Det er næsten svært at gå i andet tøj, når først du har prøvet de lækre styles, som både byder på kjoler, bukser, toppe, hættetrøjer og nederdele.

COMFY Copenhagen startede i 2015, hvor Frederikke, som er ejer af firmaet, designede bukserne ‘Beds are burning‘. Bukserne er i dag er deres mest solgte og kendte style. COMFY har sidenhen været i rivende udvikling, og sælges nu i flere lande. Det er nu ikke så underligt, for tøjet er mega lækker og top behageligt at have på. Det kan styles til fest og ballade med stilletter, men beds are burning bukserne er også vild med en aften i sofaen.

Du vil uden tvivl blive ellevild med dit tøj fra det danske brand COMFY COPENHAGEN, og du kommer helt sikkert også tilbage efter mere. Hver kollektion byder nemlig på nye smukke og uimodståelige farver 🙂

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Ofte er tøjet lidt stort i størrelsen, og du vil opleve at skulle gå en størrelse ned. Det vil altid være skrevet i beskrivelsen af den enkelte style.

-50%
-80%
79,00 DKK
-70%
Ikke på lager

COMFY Copenhagen top

COMFY Copenhagen gul top

59,00 DKK
299,00 DKK
199,00 DKK