om kalas
kalas

Jeg hedder Christina og driver Kalas. Jeg er selv mor til to, Carl på 6 år og Karen på 1 år.

Jeg ved hvordan hverdagen bare ruller, og det kan være svært at finde tid til at nå det hele. Især til at finde det perfekte outfit til den næste fest eller arrangement. 

Hos Kalas finder du smukke kjoler, men også jakkesæt, fine bukser, skjorter og mange andre lækre styles. Du skal blive inspireret til at finde det sæt der lige netop passer til dig, men jeg håber også at du måske kan finde noget der er lidt anderledes end det du plejer at vælge. Jeg ønsker at give dig en oplevelse af, at træde ind i en butik, forskellen er blot, at du får lov at sidde hjemme i stuen.

Kalas er en webshop der handler om dig. Jeg vil gerne have at du finder det tøj du kan lide og forhåbentlig elsker det når tøjet kommer hjem til dig. Jeg prøver så vidt det er muligt at tage billeder af alt tøjet med mig eller en anden som model. Jeg synes det giver et mere virkelighedsnært billede af tøjet, fremfor det bare er et billede af et stykke tøj. Jeg vil også løbende få lavet inspirationsbilleder/collager så det bliver nemmere for dig at finde ud af hvordan tøjet kan passe sammen.

Hvis du vil vide mere om mig, så følg med på bloggen, hvor jeg vil skrive om vidt og bredt.

Husk at jeg sidder lige på den anden side af skærmen, klar til at hjælpe dig til at få det helt rigtige sæt tøj 🙂 

Gå ikke glip af nyheder, tip og trick og meget mere på nyhedsbrevet, se at få skrevet dig på listen.

De bedste hilsner
Christina Bruun, Ejer af Kalas.dk

FØLG MED PÅ FACEBOOK SKRIV TIL MIG